Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jovan Markovic, atacantul Craiovei, îşi propune să marcheze 15 goluri pentru formaţia sa în actualul sezon

digisport.ro
Universitatea Craiova FCSB

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Jovan Markovic, a declarat, luni, într-un interviu, că îşi propune să marcheze 15 goluri pentru formaţia sa în actualul sezon, să se califice în play-off-ul Ligii I şi să câştige Cupa României.

"Este o perioadă importantă pentru noi, trebuie să ne pregătim bine pentru începerea campionatului. Antrenorul este alături de mine, mă încurajează la fiecare antrenament, vreau să dau totul pe teren şi să nu-l dezamăgesc. Aşteptările mele pentru noul an sunt să marchez 15 goluri, să ne calificăm în play-off, pentru că la locul 1 nu mai avem şanse până atunci, şi să câştigăm Cupa României", a afirmat atacantul care a înscris 6 goluri în prima parte a campionatului.

"Anul trecut a fost unul bun pentru mine şi sper să o ţin tot aşa, să marchez cât mai mult şi să-mi ajut echipa. Suporterilor le mulţumesc şi le transmit să ne încurajeze mereu ca sa câştigăm toate meciurile", a adăugat fotbalistul.

Intrat în circuitul echipei naţionale, Markovic speră să joace cu prima reprezentativă la un turneu final: "Visul meu este să ne calificăm cu echipa naţională la un Campionat European sau o Cupă Mondială".

Lotul echipei de fotbal Universitatea Craiova se află în prezent într-un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia), întoarcerea în ţară fiind programată pentru 20 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.