Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juan Camara aterizează la Dinamo

https://www.zimbio.com/
juan camara

Transferat temporar de la clubul polonez Jagiellonia Bialystok, fotbalistul spaniol Juan Camara a trecut vizita medicală efectuată la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, a declarat directorul sportiv Rufo Collado, informează fc dinamo.ro, potrivit news.ro.

Juan Camara, 26 de ani, a evoluat în carieră la Villarreal, Barcelona, Girona şi Reus (Spania), Miedz Legnica şi Jagiellonia Bialystok (Polonia).

- 3 meciuri a jucat Juan Camara în acest sezon pentru Jagiellonia Białystok, două în campionat şi unul în Cupa Poloniei.

- 54 de meciuri, 5 goluri şi 4 pase decisive are Camara în prima ligă din Polonia pentru Miedz Legnica (2018-2019) şi Jagiellonia Białystok (2019-2020).

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

- un meci în Champions League a jucat Juan Camara pentru FC Barcelona, la 9 februarie 2015, scor 1-1 în deplasare cu Bayer Leverkusen. Pentru Barcelona a mai evoluat într-o partidă din Cupa Spaniei, la 10 februarie 2016, scor 1-1, pe terenul celor de la Valencia. La echipa secundă a Barcelonei are 61 de meciuri, 12 goluri şi 8 pase decisive.

- 51 de meciuri şi 6 goluri are Juan Camara în al doilea eşalon din Spania, Segunda Division, pentru Villarrreal B, Barcelona B, Girona şi Reus.

Până în prezent, Dinamo i-a mai transferat în această vară pe venezuelanul Alexander David Gonzalez, pe spaniolii Ismael Lopez Blanco şi Borja Valle Balonga, pe slovacul Adam Nemec, pe polonezul Janusz Gol şi pe Vlad Achim.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.