Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juan Camara aterizează la CS Universitatea Craiova

https://www.zimbio.com/
juan camara

Mijlocaşul spaniol Juan Camara, care în prima parte a campionatului a evoluat la Dinamo, a semnat un contract cu CS Universitatea Craiova, potrivit news.ro.

"Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la prima echipă a Barcelonei şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai turului acestei ediţii de campionat este component al echipei noastre. Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de opţiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024", a anunţat clubul oltean.

Citeşte şi: Băsescu atacă DNA în pragul primei decizii în dosarul fiicei sale, Ioana - Afirmă că ar fi ţinut dosarele unor judecători în sertar pentru soluţii în altele

Format la Academia de juniori a clubului Villarreal, Juan Camara, 27 de ani, a evoluat în carieră pentru Villarreal C, Villarreal B, Barcelona B, Barcelona, Girona şi Reus (toate din Spania), Miedz Legnica şi Jagiellonia Białystok (ambele din Polonia).

El a fost împrumutat de Jagiellonia la Dinamo, vara trecută, dar a părăsit în această iarnă clubul "alb-roşu" din cauza problemelor financiare ale grupării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.