Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea estoniană de tenis Anett Kontaveit a câştigat turneul WTA de la Ostrava

tenis

Jucătoarea estoniană de tenis Anett Kontaveit a învins-o cu 6-2, 7-5 pe grecoaica Maria Sakkari în finala turneului de la Ostrava (Cehia), dotat cu premii totale de 565.530 de dolari, trecându-şi în palmares al treilea titlu WTA.

Anett Kontaveit (25 ani), numărul 30 mondial înaintea acestei competiţii, s-a impus faţa unei jucătoare mai bine clasate în ierarhia mondială (nr.12), aşa cum reuşise şi în partida din semifinale, în care a a trecut tot în două seturi (6-0, 6-4) de cehoaica Petra Kvitova (locul 10 WTA), conform agerpres.

Acesta este al doilea succes obţinut de Kontaveit în decurs de patru săptămâni, după ce a câştigat la sfârşitul lunii trecute turneul de la Cleveland (SUA), în finala căruia a învins-o pe românca Irina Begu, punând capăt unei aşteptări de patru ani de la primul său titlu, obţinut în 2017, la Rosmalen (Olanda).

Pentru reprezentanta Estoniei, aceasta a fost a patra finală disputată în acest an, după ce de la Cleveland şi alte două pierdute, la Melbourne şi Eastbourne.

Maria Sakkari, în vârstă de 26 ani, care o eliminase în penultimul act pe principala favorită a turneului, poloneza Iga Swiatek (6-4, 7-5), a ratat ocazia de cuceri al doilea său titlu WTA, după cel de la Openul Marocului 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.