Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, învinsă de ucraineanca Daiana Iastremska în semifinalele turneului WTA de la Lyon

dbonline.ro
Sorana Cîrstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de ucraineanca Daiana Iastremska în trei seturi, cu 7-6 (5), 4-6, 6-4, sâmbătă seara, în semifinalele turneului WTA 250 de la Lyon, dotat cu premii totale de 193.127 de euro.

Cîrstea (31 ani, 30 WTA), a doua favorită, s-a înclinat după două ore şi 31 de minute de joc echilibrat şi încărcat de emoţii.

Sorana a început foarte bine şi a condus cu 4-1, dar a pierdut trei ghemuri la rând, apoi a ratat două mingi de set la 6-5, cedând în tiebreak. Românca a reuşit să revină în setul al doilea de la 0-3 şi s-a impus cu 6-4, egalând situaţia. În decisiv, Iastremska (21 ani, 140 WTA) a condus cu 4-1 şi 5-2, a ratat trei mingi de meci la 5-3, iar Cîrstea a reuşit break-ul, dar Iastremska s-a impus pe serviciul său (6-4), obţinând victoria.

Ambele jucătoare au avut câte 6 aşi, dar Iastremska a comis 7 duble greşeli, iar Cîrstea 4, potrivit Agerpres.ro.

Cîrstea s-a ales cu un cec de 8.145 de euro şi 110 de puncte WTA, însă a irosit şansa de a deveni cea mai bună româncă din clasamentul WTA publicat luni.

Iastremska o va întâlni în finala de duminică pe chinezoaica Shuai Zhang, cap de serie numărul opt, care a dispus în semifinală pe Caroline Garcia (Franţa), cu 6-2, 7-5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.