Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucător de la Barcelona, UMILIT de club: l-au lăsat afară din avion

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Conducerea echipei FC Barcelona Basquet i-a interzis unuia dintre jucătorii săi, francezul Thomas Heurtel, să călătorească în acelaşi avion cu restul jucătorilor, la revenirea de la Istanbul, unde catalanii au fost învinşi de echipa turcă Anadolou Efes (79-86), marţi seara în cadrul Euroligii masculine de baschet, informează presa spaniolă, citat de agenţia EFE, informează Agerpres.

Heurtel, care nu mai intră în planurile antrenorului Saras Jasikevicius, se afla în negocieri cu responsabili grupării catalane în vederea rezilierii contractului, pentru a semna apoi cu echipa turcă Fenerbahce.

Conform ziarului Marca, oficialii Barcelonei s-au enervat foarte tare când au aflat că, de fapt, Thomas Heurtel nu dorea să plece la Fenerbahce, care nu era interesată de serviciile francezului, ci la marea rivală din campionatul Spaniei, Real Madrid, după ce devenea jucător liber.

Citește și: SCANDAL MONSTRU în USR-PLUS, după decizia lui Vlad Voiculescu: 'E corect oare ca USR să fie pus în fața faptului împlinit și să i se comande ca unui răcan'

În aceste condiţii, conducătorii clubului catalan s-au simţit trădaţi şi au pus capăt negocierilor pentru rezilierea contractului lui Heurtel, pe care l-au lăsat pe aeroportul internaţional din Istanbul, de unde francezul urma să revină miercuri la Barcelona cu un avion de linie.

De cealaltă parte FC Barcelona a dezminţit că ar fi refuzat accesul jucătorului Thomas Heurtel la bordul avionului, când echipa catalană a revenit acasă după meciul pierdut cu Anadolu Efes (79-86), din Euroliga masculină de baschet, transmite Reuters.

Ziarele El Pais şi El Mundo, printre altele, au relatat că jucătorului francez nu i s-a permis accesul la bordul avionului charter, pentru că s-a aflat că negociază cu Real Madrid, unde voia să plece după ce devenea jucător liber.

Barca emis miercuri un comunicat în care dezminte că Heurtel ar fi fost tratat rău, precizând că deplasarea jucătorului a avut ca scop rezolvarea viitorului său profesional, iar după ce negocierile cu Fenerbahce au eşuat, el a fost de acord să nu revină alături de echipă la Barcelona.

''Jucătorul nu a fost neglijat în nicio circumstanţă şi i s-au oferit toate facilităţile, o noapte la hotel, un bilet la un zbor de linie şi toate documentele relevante pentru a putea călători şi reveni la Barcelona în ziua următoare. În cele din urmă, clubul vrea să anunţe că Thomas Heurtel aparţine încă lui FC Barcelona şi aşteaptă ca acesta să-şi rezolve situaţia în următoarele zile'', se arată în comunicatul Barcelonei.

Citeste si: Jurnalistul Răzvan Dumitrescu are Covid-19: 'Mă simt foarte bine!'

Înainte de apariţia acestui comunicat, sindicatul jucătorilor de baschet a intrat în legătură cu Heurtel şi i-a oferit asistenţă, criticând atitudinea clubului catalan în contextul pandemiei de coronavirus din Europa şi a problemelor de călătorie.

Alfonso Reyes, preşedintele sindicatului, a scris pe Twitter că incidentul a fost ''nejustificat şi nedemn''. Heurtel nu a oferit deocamdată versiunea lui asupra celor petrecute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.