Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucător din naționala U21, DISCRIMINAT în Ungaria, după ce a ales să joace pentru reprezentativa României

news.ro
nationala romania

Jucătorul echipei naționale U21, Adrian Rus, are posibilitatea de a juca atât pentru naționala României, cât și pentru naționala Ungariei. Cumpărat recent de către cei de la Mol Vidi, cei din Ungaria au pus presiune asupra jucătorului să aleagă naționala mare a Ungariei, însă Rus a refuzat și a spus că țara lui i-a cântat imnul României la Campionatul European.

Citește și: SURSE - PSD se pregătește pentru ieșirea ALDE de la guvernare: mutări de trupe în Parlament

Selecționerul echipei naționale, Cozmin Contra, a dezvăluit că în momentul în care Adrian Rus a primit telegrama de convocare la naționala României, cei de la Mol Vidi l-au trimis la echipa a doua.

”Rus a jucat două meciuri ca titular la Mol Vidi, dar când a primit convocarea la naționala României a fost trimis la echipa a doua, în Divizia C. Este mai dificilă situația lui, pentru că este un jucător eligibil și pentru naționala Ungariei”, a spus Contra, la Digisport.

Selecționerul a mai precizat că a luat legătura cu jucătorul pentru a vedea care este situația. ”Am vorbit cu băiatul. Cei de acolo au pus presiune pe el înainte de a-i trimite noi convocarea. I-au spus, ’dom’ne, să alegi naționala Ungariei, că acolo nu ai nicio șansă să joci la ei’. Iar el le-a spus că ’mie mi-a cântat imnul național la Euro 2019 și vreau să joc pentru România”, a completat Contra.

Rus face deja parte din lista stranierilor pentru dubla cu Spania și cu Malta iar Contra nu vrea să renunțe la el, chiar dacă va continua să facă parte din lotul echipei secunde. ”Eu tot o să-l chem. Chiar dacă n-a jucat la Mol Vidi în ultima vreme, el tot are meciuri în picioare, pentru că a fost la echipa a doua”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.