Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii Barcelonei au păstrat un minut de reculegere înaintea antrenamentului de vineri - VIDEO

www.agerpres.ro

Jucătorii echipei spaniole de fotbal FC Barcelona au adus un omagiu victimelor atentatului produs joi seară în capitala catalană, soldat cu 13 morți și peste 100 de răniți.

Lionel Messi și colegii săi au păstrat un minut de reculegere înaintea ședinței de pregătire pe care au efectuat-o vineri dimineața, la centrul de antrenament al grupării 'blaugrana", așa cum se poate vedea într-o înregistrare video postată pe contul Twitter al lui FC Barcelona, alături de hashtagul "#TotsSomBarcelona" ("Toți suntem Barcelona"), anunță Agerpres.

Citește și: Messi, Cristiano Ronaldo și Nadal au luat atitudine după atentatul de la Barcelona

Totodată, FC Barcelona a dat publicității un comunicat în care își "exprimă tristețea profundă și condamnă energic atacul terorist care a lovit inima orașului" catalan. "Clubul dorește să transmită sprijinul și gândurile noastre victimelor, familiilor și prietenilor acestora, precum și oamenilor din Barcelona și vizitatorilor săi", precizează Barca.

"Ca semn de respect, steagurile vor fi înălțate pe jumătate la instalațiile clubului, iar jucătorii ambelor echipe vor purta banderole negre la toate meciurile clubului în acest weekend", anunță totodată clubul catalan, adăugând că "duminică, înaintea meciului cu Betis din prima etapă a sezonului 2017/2018 din La Liga, pe Camp Nou va fi păstrat un minut de reculegere în memoria victimelor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.