Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi, Cristiano Ronaldo și Nadal au luat atitudine după atentatul de la Barcelona

Cristiano Ronaldo

Argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) și portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), cele două mari vedete ale fotbalului mondial, precum și cunoscutul tenisman spaniol Rafael Nadal, au condamnat la unison atentatul produs joi la Barcelona și soldat cu 13 morți și peste 100 de răniți.

"Vreau să transmit condoleanțele mele și sprijinul meu familiilor și prietenilor victimelor teribilului atac asupra iubitei noastre Barcelona și să respingem, totodată, orice act de violență. Nu vom renunța, suntem mult mai mulți cei care dorim să trăim într-o lume pașnică, fără ură și în care respectul și toleranța reprezintă baza coexistenței", a scris Lionel Messi într-un mesaj postat pe Facebook.

Citește și: Perez de Vargas, FC Barcelona handbal masculin: 'Am auzit că s-a întâmplat ceva grav acasă, e o lovitură grea'

Portughezul Cristiano Ronaldo și-a exprimat, la rândul său, "consternarea" după actul terorist din capitala catalană, în care a fost prezent duminica trecută, cu ocazia primei manșe a Supercupei Spaniei. "Consternat de veștile sosite de la Barcelona. Sprijin și solidaritate față de familiile și apropiații victimelor", a postat starul lusitan pe Twitter.

Fostul lider al clasamentului ATP Rafael Nadal s-a declarat "distrus de ceea ce s-a întâmplat la Barcelona". Tenismanul iberic, campion în zece rânduri la turneul de la Barcelona, și-a exprimat, totodată, "afecțiunea" pentru orașul catalan și solidaritatea față de familiile victimelor.

"Distrus" a fost cuvântul utilizat și de starul baschetului spaniol Paul Gasol, originar din Barcelona, unde și-a făcut debutul la echipa locală, înainte de face pasul către NBA.

Internaționalul spaniol Gerard Pique, fundașul lui FC Barcelona, a condamnat la rândul său această "barbarie" printr-un mesaj în limba catalană. "Mai mult ca niciodată împreună după acest atac asupra orașului nostru. Întregul meu sprijin față de persoanele afectate de această barbarie", a precizat Pique.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.