Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii croaţi de tenis Marin Cilic şi Borna Coric şi-au anunţat prezenţa la turneul organizat de Novak Djokovic

Novak Djokovici

Jucătorii croaţi de tenis Marin Cilic (37 ATP) şi Borna Coric (33 ATP) şi-au anunţat prezenţa la turneul organizat la mijlocul lunii iunie de nr. 1 mondial, sârbul Novak Djokovic, scrie Reuters.

Ei se vor alătura altor jucători din top 50 care au confirmat participarea, precum germanul Alexander Zverev, austriacul Dominic Thiem sau bulgarul Grigor Dimitrov, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Se solicită retragerea cetățeniei române deținute de premierul Republicii Moldova: Sunt inadmisibile și lipsite de respect

''Mulţumesc lui Marin şi lui Borna pentru că s-au alăturat turneului fără să ceară nicio compensaţie financiară. I-am cunoscut pe amândoi de mai multă vreme, sunt băieţi minunaţi şi suntem prieteni buni. Aştept cu nerăbdare să ne vedem la Zadar'', a spus Djokovic.

Novak Djokovic va organiza începând de la mijlocul lui iunie un turneu în mai multe ţări din Balcani, prima competiţie de acest gen după ce sezonul de tenis a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

"Adria Tour" va avea loc între 13 iunie şi 5 iulie în Serbia, Croaţia, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina, a anunţat echipa de relaţii publice a lui Djokovic.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

Austriacul Dominic Thiem, locul 3 mondial, şi bulgarul Grigor Dimitrov (N.19) au fost primii care şi-au anunţat participarea la turneu alături de sârb.

Turneul va debuta la Belgrad şi se va încheia la Sarajevo cu meciul demonstrativ dintre Djokovic şi bosniacul Damir Dzumhur. Sumele strânse vor fi destinate unor organizaţii caritabile.

Organizatorii au precizat că încă nu a fost decis dacă turneul va fi deschis publicului sau va fi difuzat doar la televizor.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

Aceste ţări din Balcani au fost relativ cruţate de pandemia de Covid-19 şi au înregistrat mai puţin de 20.000 de cazuri şi 650 de decese, într-o regiune cu circa 22 de milioane de locuitori.

Circuitele ATP şi WTA, întrerupte de la mijlocul lui martie, vor rămâne îngheţate până la sfârşitul lui iulie, au anunţat săptămâna trecută instanţele tenisului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.