Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii de fotbal Giorgio Chiellini şi Leonardo Bonucci vor face teste pentru Covid-19 și abia apoi se vor putea alătura lotului Italiei

Inquam Photos / George Calin
coronavirus test covid

Fundaşii Giorgio Chiellini şi Leonardo Bonucci, în ciuda procedurii de izolare instaurată la Juventus Torino după mai multe cazuri de Covid-19, se vor putea alătura echipei naţionale de fotbal a Italiei după efectuarea unor noi teste, a anunţat, luni, Federaţia italiană de specialitate, citată de AFP, relatează Agerpres.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

"În acord cu dispoziţiile autorităţilor sanitare, Giorgio Chiellini şi Leonardo Bonucci vor veni în cantonamentul echipei naţionale după evaluările de prevenţie şi după ce vor obţine autorizaţiile necesare", a transmis Federaţia.

Jucătorii şi staff-ul tehnic echipei Juventus Torino au fost plasaţi sâmbătă în izolare, o procedură care nu îi împiedică însă să se antreneze şi să joace, dar le sunt interzise contactele în exterior, după două cazuri de Covid-19. Aceste cazuri nu vizează nici jucătorii şi nici membrii staff-ului tehnic şi medical.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului .

Selecţionerul Roberto Mancini a reţinut 34 de jucători pe lista lărgită pentru cele trei meciuri din următoarele opt zile, cu Republica Moldova pe 7 octombrie (amical) la Florenţa, cu Polonia, pe 11 la Gdansk, şi Olanda, pe 14 la Bergamo, în Liga Naţiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.