Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii echipei naționale vor testa la meciul cu Spania, din această seară, de pe arena Wanda Metropolitano, mingea oficială a EURO 2020

uniforia

"Tricolorii" vor testa la meciul cu Spania, din această seară, de pe arena Wanda Metropolitano, mingea oficială a EURO 2020, Uniforia, potrivit news.ro.

Fiind numită după unitatea şi euforia pe care o competiţie de top la nivelul echipelor naţionale poate să le genereze, mingea Uniforia este astfel concepută, încât să celebreze incluziunea pe care turneul final de anul viitor o va inspira de-a lungul şi de-a latul continentului, scrie frf.ro.

Dan Barna și-a ales favoritul în turul II: 'Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel'

"Pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a UEFA EURO, turneul final din vara anului viitor se va disputa în 12 ţări europene, noul format al competiţiei reprezentând o sursă de inspiraţie pentru mingea oficială de joc. Design-ul Uniforia cuprinde noţiunea podurilor ce se întrepătrund, dispariţia graniţelor dintre ţări şi diversitatea care va însoţi turneul final, totul prin intermediul unei combinaţii unice între artă şi fotbal. Aceste elemente au reprezentat punctul de plecare al procesului de realizare a design-ului, care a demarat în 2018", notează sursa citată.

Meciul Spania - România, din preliminariile Euro-2020, se va disputa, luni seară, de la ora 21.45, şi va fi transmis de Pro TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.