Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii naţionalei Franţei au putut alege dacă vor să se vaccineze înainte de EURO 2020

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Întreg staff-ul naţionalei de fotbal a Franţei a fost vaccinat înainte de EURO 2020 (11 iunie - 11 iulie), a confirmat miercuri selecţionerul Didier Deschamps, afirmând pe de altă parte că nu există o campanie în ceea ce-i priveşte pe jucători deoarece decizia în acest sens trebuie să fie una ''personală'', scrie AFP.

''Vaccinarea rămâne o decizie personală. Este posibil ca unii jucători să se fi vaccinat individual sau împreună cu clubul la care evoluează, deşi nu cred că este cazul. Nu a fost nimic organizat oficial sau neoficial'', a spus selecţionerul Deschamps.

El a subliniat că UEFA nu a emis o astfel de cerinţă, dar a arătat că în opinia sa vaccinarea este ''singura soluţie care ne permite să luptăm împotriva acestui virus'', scrie Agerpres.ro.

''În schimb, ne-am asigurat să vaccinăm tot personalul care este mai în vârstă decât jucătorii'', a spus selecţionerul, chiar dacă asta ''nu ne oferă o garanţie 100%''.

Deschamps a menţionat că jucătorii naţionalei sunt testaţi permanent în cantonamentul de la Clairefontaine.

Aşa cum se ştie, atacantul naţionalei de fotbal a Franţei şi al echipei PSG, Kylian Mbappe, a publicat marţi, pe contul său de Instagram, o fotografie cu el după ce a făcut vaccinul anti-Covid. Purtând o şapcă neagră, un tricou negru şi o mască neagră la gură, Mbappe stă pe un pat indicând cu degetul locul vaccinării.

Mbappe a fost testat pozitiv în septembrie 2020, în cantonamentul naţionalei, după ce alţi şase coechipieri de la PSG contractaseră virusul.

Componenţii selecţionatei Franţei s-au reunit miercuri la Clarefontaine pentru pregătirile în vederea EURO 2020, competiţie la care elevii lui Deschamps vor avea parte de un debut de foc, împotriva puternicei reprezentative a Germaniei, pe 15 iunie la Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.