Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Jucătorilor să le fie ruşine! Mă descurc mai bine ca ei la 40 de ani', a tunat și fulgerat fostul atacant Klasnici

https://www.gettyimages.com/
ivan klasnici

Fostul atacant Ivan Klasnici şi-a criticat dur fosta echipă, Werder Bremen, aflată pe drumul către 2.Bundesliga, după şapte meciuri consecutive fără victorie în campionat, informează lequipe.fr, care citează Bild, potrivit news.ro.

"Jucătorilor ar trebui să le fie ruşine! Eu mă descurc mai bine ca ei la 40 de ani", a declarat fostul internaţional croat, care a evoluat la Werder între 2001 şi 2008 şi a câştigat titlul în 2004.

Klasnici nu înţelege păstrarea în funcţie a antrenorului Florian Kohfeldt: "Luni, ar fi trebuit să fie ultimul său meci. Performanţa din apărare a fost chiar mai slabă decât înainte de pauză."

Citește și: DNA Timişoara stă cu tunurile pe DRPD - Cercetează concursurile de la Direcţie anterioare anului 2019 când a izbucnit dosarul 'PSD Arad'

"Tot timpul aud scuze. Toată lumea trebuie să se întrebe dacă ei dau cu adevărat sută la sută", a adaugă Klasnici, care prezice că va fi "foarte dificil pentru Werder să supravieţuiască financiar" dacă va retrograda.

Werder Bremen a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de Bayer Leverkusen, în etapa a XXVI-a a Bundesliga, prima după întreruperea de două luni cauzată de pandemia de coronavirus.

Cu un meci mai puţin, Werder Bremen ocupă locul 17, penultimul, retrogradabil, cu 18 puncte. Fortuna Dusseldorf, echipa de pe locul 16, de baraj, a acumulat 23 de puncte. Clasamentul este încheiat de Paderborn, cu 17 puncte.

Formaţia din Bremen a evoluat o singură dată în liga a doua, în sezonul 1980/1981.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.