Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray va participa la un turneu challenger, la Biella (Italia)

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray (123 ATP), fost lider mondial, va participa la un turneu challenger luna următoare, la Biella (Italia), după retragerea de la Australian Open, a anunţat Federaţia italiană de tenis, scrie Reuters, potrivit AGERPRES.

Turneul indoor de la Biella, care va debuta pe 15 februarie, dotat cu premii în valoare de 132.000 euro, va fi pentru Murray (33 ani) prima apariţie după participarea la competiţia de la Mallorca, din august 2019.

Murray i-ar putea avea ca adversari, la Biella, pe nr. 54 ATP, Alejandro Davidovich Fokina (Spania), sau pe nr. 74, francezul Lucas Pouille.

Săptămâna trecută, Andy Murray a confirmat că nu va participa la Australian Open după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în această lună.

"Sunt foarte dezamăgit să anunţ că nu voi merge în Australia pentru a concura la Australian Open", declara Murray. "Am fost într-un dialog constant... ca să încercăm să găsim o soluţie care să permită o formă de carantină viabilă, dar nu am reuşit", adăuga jucătorul de 33 de ani.

Citește și: NEXT LEVEL: Beijingul a trecut la testări ANALE pentru depistarea COVID -19 pentru un milion de locuitori .

Murray, beneficiarul unui wildcard, a confirmat pe 14 ianuarie că s-a infectat cu noul coronavirus şi s-a autoizolat în locuinţa sa de lângă Londra. Acest lucru a făcut ca scoţianul să nu poată lua unul din zborurile charter puse la dispoziţie de organizatorii Australian Open, fiindu-i astfel greu să ajungă la timp pentru cele 14 zile de carantină înaintea competiţiei.

Acest forfait este o lovitură grea pentru jucătorul cu cinci finale pierdute la Australian Open, care a evoluat ultima oară la acest turneu în 2019. Învins atunci în primul tur de spaniolul Roberto Bautista Agut, el a fost salutat călduros de public, când cariera lui părea că se apropie de sfârşit din cauza unei vechi accidentări la şold.

După altă operaţie, Murray a revenit în 2019 în circuit. Anul trecut, el a jucat doar şapte meciuri din cauza accidentării şi a întreruperii competiţiilor de către pandemie.

Triplu câştigător al unor turnee de Mare Şlem, aflat acum pe locul 123 mondial, Murray a renunţat să participe la Delray Beach (Florida) la prima competiţie a sezonului, de teamă să nu contracteze Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.