Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul de fotbal Adrien Rabiot ar putea ajunge la Barcelona

Facebook.com
Adrien Rabiot

Faptul că Adrien Rabiot (23 de ani) refuză în continuare să cadă la un acord pentru prelungirea contractului scadent vara viitoare i-a enervat la culme pe şefii lui Paris Saint-Germain, informează Mediafax.

După o nouă rundă nereuşită de negocieri, directorul Antero Henrique a avut un mesaj furios pentru mijlocaşul central: "Du-te şi semnează cu Barcelona, dacă te-ai înţeles cu ei!". De câteva luni, fotbalistul de 23 de ani îi ţine în suspans pe francezi, iar majoritatea ştirilor îl dau fie la Barcelona, fie la Liverpool începând din această iarnă, când poate semna cu oricine în postura de jucător liber de contract. Marţi, spaniolii de la sport.es au dezvăluit o discuţie tensionată între Antero Henrique, directorul lui PSG, şi Rabiot, în care spaniolul i-a transmis clar să semneze cu Barcelona, dacă a ajuns la un acord verbal cu clubul de pe Camp Nou.

Pe lângă Barcelona, Liverpool, Manchester City, Juventus şi AC Milan sunt interesate de serviciile mijlocaşului central pe care antrenorii de top îl văd drept un star în viitor, având în vedere că are doar 23 de ani şi un talent incontestabil arătat de atâtea ori şi la PSG, şi în tricoul naţionalei Franţei. Totuşi, cele mai mari şanse pare să le aibă FC Barcelona, chiar dacă presa internaţională notează că Liverpool vine tare pe turnantă şi-l propune, în iarnă, la schimb pe brazilianul Fabinho, fostul închizător al lui AS Monaco.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.