Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul de fotbal american Odell Beckham Jr, care a semnat recent cu Los Angeles Rams, îşi va primi întregul salariu în Bitcoin

complex.com
Odell Beckham Jr

Jucătorul de fotbal american Odell Beckham Jr, care a semnat recent cu Los Angeles Rams, a anunţat că îşi va primi întregul salariu la noua sa echipă în bitcoin, devenind astfel cel mai recent star din National Football League care cere să fie plătit în criptomonede, informează Reuters, citat de agerpres.

"Este o epocă nouă şi pentru a începe asta sunt entuziasmat să anunţ că îmi primesc noul salariu în bitcoin datorită CashApp", a scris jucătorul grupării californiene pe contul său de Twitter.

În vârstă de 29 ani, Odell Beckham a semnat la începutul acestei luni un contract pe un sezon cu Los Angeles Rams, în valoare de 4,25 milioane dolari.

Aaron Rodgers (Green Bay Packers) şi Saquon Barkley (New York Giants) se numără la rândul lor printre jucătorii din NFL care primesc cel puţin o parte a salariilor lor în criptomonede, conform revistei Bitcoin.

Săptămâna trecută, proprietarii arenei Staples Center din Los Angeles, pe care îşi dispută meciurile echipele profesioniste de baschet din acest oraş, Lakers şi Clippers, au anunţat că aceasta va fi rebotezată Crypto.com, Arena, în urma unui acord estimat la 700 milioane dolari cu platforma de criptomonede cu acelaşi nume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.