Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul sud-coreean Jun-ho Son, reţinut în China sub suspiciunea de mită (sursă diplomatică)

dcnews.ro
bani spaga mita

Fotbalistul sud-coreean Jun-ho Son a fost reţinut în China, sub suspiciunea de dare de mită, a anunţat, luni, o sursă diplomatică sud-coreeană, citată de Reuters, potrivit Agerpres.

Son, care joacă la clubul chinez Shandong Taishan, a fost reţinut încă de vineri, potrivit sursei, primele veşti despre plasarea sa în detenţie fiind publicate de agenţia sud-coreeană Yonhap.

Son se află în custodia Departamentului de Siguranţă Publică din Liaoning, sub acuzaţia că ar fi mituit un ''oficial neguvernamental'', potrivit consulatului sud-coreean de la Shenyang.

Oficialul, care a cerut protecţia anonimatului, din cauza sensibilităţii cazului, a menţionat că a fost formulată o cerere din partea consulatului pentru o întâlnire cu Son cât mai curând posibil, consulatul fiind în contact şi cu familia fotbalistului.

Yonhap relatează că nu este clar dacă Son este anchetat ca martor sau suspect în acest caz. Presa chineză a relatat că Son şi alţi jucători de la Shandong Taishan au fost audiaţi în legătură cu un posibil meci trucat în care ar fi implicat antrenorul Wei Hao.

Son, 31 ani, se află la Shandong din 2021 şi a adunat 20 de selecţii la echipa naţională, disputând trei din cele patru meciuri susţinute de Coreea de Sud la Cupa Mondială de anul trecut, din Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.