Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea amenințată cu moartea după ce l-a criticat pe președintele Iohannis pentru neemiterea decretului în Cazul Kovesi: `Nu m-am așteptat la atâta ură!`

Pinterest
justitie balanta

Mădălina Afrăsinie, judecător al Tribunalului București, a fost vineri seară invitata jurnalistului Radu Tudor, context în care a vorbit și despre mesajele pe care le-a primit, ca urmare a mesajului pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook. După ce a afirmat că ”democrația a murit” odată ce președintele a întârziat să pună în practică decizia Curții Constituționale cu privire la revocarea șefei Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, magistratul ar fi primit numeroase mesaje pline de ură, atât publice cât și în privat.

Logică de ministru al Transporturilor: Când o să avem autostrăzi, o să plece multinaționalele de la noi

”Este prima zi când n-am mai primit astfel de mesaje. A fost o surpriză pentru mine, nu m-am așteptat la atâta ură. Erau foarte multe mesaje care intrau în căsuța de spam, pentru că nu aveau acces la pagina mea. Și am început să le deschid, pentru că erau foarte multe (…) Poate că m-a surprins și faptul că, până acum, n-am primit astfel mesaje, deși am mai comentat pe astfel de subiecte”, a afirmat vineri seara judecătoarea.

S-a primit ORDINUL. Nominalizarea lui Gabriel Vlase nu are nimic a face cu PSD. Jocul devine și mai complicat

Totodată, Mădălina Afrăsinie a mai spus, în cadrul emisiunii Punctul de întâlnire, că primul instinct, după valul de jigniri ce îi erau adresate, a fost să își închidă contul de pe platforma de socializare: ”M-am gândit să îmi șterg contul de Facebook”, a încheiat judecatorarea în cadrul Emisiunii Punctul de Întâlnire, realizată la Antena 3 de Radu Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.