Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea Camelia Bogdan contraatacă: Decizie după acuzaţiile lui Băsescu

camelia bogdan

Judecătoarea Camelia Bogdan, despre care fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit în cadrul unui înregistrări făcute publice de Sebastian Ghiţă, a declarat, miercuri, că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) după ce, din spusele fostului preşedinte, reiese că ea ar fi fost trimisă să-l judece pe Dan Voiculescu imediat ce a fost promovată la Curtea de Apel Bucureşti.

Vezi şi: CUTREMUR în Justiție: Parchetul General a dechis un dosar penal după înregistrările lui Ghiță

"Este greşit că se acreditează ideea că în sistemul judiciar există magistraţi dispuşi să facă închisoare pentru obţinerea unor avantaje în carieră, cum ar fi promovarea într-o funcţie de execuţie în schimbul pronunţării unei soluţii de condamnare”, a declarat Camelia Bogdan pentru News.ro.

"Nici la nivel de glumă nu este tolerabil să se folosească sintagma 'magistrat executant' sub paravanul libertăţii de expresie şi astfel să se lezeze prestanţa unui sistem judiciar, a unui stat de drept în ansamblul sau. Este un atac la statul de drept. Am aşteptat să se autosesizeze CSM-ul în urma declaraţiilor fostului preşedinte şi dacă nu o va face, voi cere eu apărarea reputaţiei", a mai precizat Camelia Bogdan.

Judecătoarea a salutat decizia Parchetului instanţei supreme de a se autosesiza şi a deschide un dosar penal în urma acestor înregistrări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.