Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecător candidat la CSM, decizie ciudată: un cunoscut dealer de etnobotanice este liber, după ce judecătorul a tot amânat o hotărâre

justitie zaruri

Un cunoscut dealer de etnobonatice din Cluj este liber după ce judecătorul Mihai Ghica de la Tribunalul Cluj a amânat din octombrie 2021 până acum pronunțarea hotărârii judecătorești, informează Clujust.ro. Ghica este unul dintre cei care candidează pentru un post la Consiliul Superior al Magistraturii, iar inculpat a fost anterior condamnat pentru fapte similare, executând între timp pedeapsa cu închisoarea.

Mihai Ghica de la Tribunalul Cluj a amânat din octombrie 2021 până acum de 12 ori pronunțarea într-un dosar de trafic de etnobotanice, încât măsura arestării preventive a unui cunoscut dealer din Cluj a încetat de drept în 17 mai din cauză că s-a atins termenul maxim prevăzut de lege cât poate sta un inculpat în arest preventiv în cursul judecății pe fond.

Inculpatul a fost trimis în judecată în noiembrie 2020, când a fost menținută arestarea preventivă luată în faza de urmărire penală în 7 iulie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.