Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecător de la Tribunalul București către Florian Coldea: Ați transformat SRI în poliție politică!

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Coldea

Judecător la Tribunalul București, Mădălina Afrăsinie, îi transmite lui Florian Coldea că a transformat SRI în poliție politică, iar titlul cărții lui, „Pledoarie pentru încredere”, îi jignește inteligența și arată că jurământul pe care acesta l-a depus cu mâna pe Constituție este o glumă proastă.

Citește și: SURSE - Thriller în Parlament: suspans major la moțiunea de cenzură

„Titlul acestei cărți imi jigneste inteligenta...din acest motiv nu o voi cumpăra ! Să vorbiți despre încredere, in conditiile in care si dumneavoastra, fiind alături de statul de drept(i), ati transformat parte din acest serviciu de informații în serviciu de poliție politică , arată nu doar tupeu ci și faptul că jurământul dumneavoastra (al celor care ati facut/faceti parte din acest stat abuziv), cu mâna pe Constituție, este o glumă proastă!”, a scris judecătoarea Mădălina Afrăsinie pe pagina sa de Facebook.

Magistratul de la Tribunalul București mai consideră că toți cei care au semnat protocoale secrete și care au votat hotărâri CSAT prin care s-a legiferat „intruzionarea în viețile oamenilor, transformând drepturile și libertățile fundamentale „într-un lux teoretic”, trebuia să fiți aruncați la groapa istoriei, nu să vă cocoțați în funcții de decizie”.

„România a pierdut de mult "războiul" care i-ar fi asigurat progresul...din acest motiv suntem unde suntem acum: noi, jos, trudind pentru voi...voi, cei care faceti jocurile altora! Iudelor!”, mai scrie judecătorul.

Mesajul este însoțit de coperta cărții semnate de Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţiial (SRI).

Cartea semnată de Coldea este intitulată „Despre serviciile de intelligence. Gânduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru încredere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.