Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME Judecător spaniol: 'Toate româncele sunt curve'/ AUDIO

stenograme

Un judecător spaniol şi-a înregistrat patru colegi de la secția a șasea a Tribunalului Provincial Las Palmas, în timpul unei discuţii purtate pe 23 septembrie. Unul dintre judecătorii înregistraţi este aproape de un transfer la secţia care se ocupă de cazurile de violenţă domestică.

Înregistrarea este parte a unui scandal mai amplu în care este implicat judecătorul Salvador Alba (cel care a realizat înregistrarea), un om de afaceri, un politician de la partidul Podemos şi alţi magistraţi. Fişierul a fost depus ca probă la un denunţ.

La un moment dat în conversația înregistrată de către judecător, unul dintre colegii acestuia are câteva expresii xenofobe. "Toate româncele sunt curve" se aude pe înregistrare.

Conversaţia în spaniolă, potrivit eldiario.es:

Judecător 1: Yo estoy acojonado en el colegio. En el colegio hay rusos. Entra un ruso y t iene una pinta de mafioso... Jovencito.

Judecător 2: Habrá de todo, joder, en Rusia.

Judecător 1: En Rusia, sí, pero fuera de Rusia y jovencitos, unos mafiosos. Y todos los italianos del sur, todos, mafiosos, todos, de Roma para abajo.

Salvador Alba : En clases de judo u na vez había un rumano, que había sido campeón de Rumanía.. Estando en el juzgado de lo penal, una vez me lo veo en el pasillo, subiendo con la Guardia Civil, con los grilletes puestos… (Risas)

Judecător 1 : Y todas las rumanas, putas. ( Inaudible) ¿Tú pondrías a un albano kosovar en tu casa, a cuidar de tus hijos? ¿No? Pues lo mismo.

Judecător 2 : Depende.

Judecător 1 : ¿A un albano kosovar?

Judecător 2 : Si lo conozco y es amigo...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.