Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii decid, la mijlocul lunii viitoare, dacă Claudiu Buciu se reîntoarce în funcția de primar. Călin Dobra, de la PSD, favorit într-o eventuală cursă

Radu Pop
Facebook
Calin Dobra

Judecătorii vor decide, la mijlocul lunii viitoare, dacă Claudiu Buciu, fostul primar al Lugojului, se reîntoarce în funcție sau dacă își încheie mandatul înainte de termen.

În cazul organizării alegerilor pentru Primăria Lugoj, favoritul pentru a prelua mandatul de primar este PSD-istul Călin Dobra. Două sondaje de opinie realizate în ultima perioadă îl dau drept câștigător pe acesta.

Călin Dobra este un bine-cunoscut lider social-democrat din Timiș, care a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, în perioada ianuarie 2017 – octombrie 2020. Anterior alegerii sale în cea mai înaltă funcție din județ, Călin Dobra a fost deputat în Parlamentul României.

Din CV-ul lui Călin Dobra reiese că acesta are o experiență vastă în administrația publică centrală și locală, ocupând, în decursul anilor, diverse funcții în instituții locale și județene: a fost președinte și vicepreședinte al consiliului județean, subprefect și consilier local. Activitatea sa s-a concentrat în special în domeniul economic, vizând coordonarea activităților de investiții și de management de proiect.

În momentul de față, Călin Dobra nu are niciun contracandidat în partid pentru funcția de primar, el fiind și cel mai bine cotat nume în cursa pentru Primăria Lugoj.

Fostul primar din Lugoj, Claudiu Buciu, a fost demis de prefectul de Timiș, după ce s-a aflat că și-ar fi mutat domiciliul din România în Germania. Instanța va decide, la jumătatea lunii august, dacă Buciu va rămâne în funcție sau dacă vor avea loc alegeri pentru desemnarea unui nou primar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.