Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii trec la nivelul următor: Magistrații continuă revolta și anunță că vor protesta zilnic

captura Facebook
protest magistrati

Magistraţii de la Judecătoria Sibiu vor protesta zilnic câte o oră până în 22 decembrie, urmând să-şi suspende activitatea în intervalul 11.30 - 12.30.

Coform purtătorului de cuvânt al Judecătoriei, Ana-Maria Langtaler, protestele au loc "în contextul modificărilor preconizate ale Legilor justiţiei, cu ignorarea avizului negativ din partea CSM, a voinţei exprimate de peste 4000 de magistraţi şi a recomandărilor Comisiei Europene şi raportat la iniţiativa de modificare a legislaţiei penale, care prefigurează o justiţie penală ineficientă, pentru apărarea statului de drept şi a independenţei justiţiei".

Citește și: Sindicaliștii din Administrația Penitenciarelor DENUNȚĂ grațierea mascată: Câți infractori au fost puși, cu adevărat, în libertate! Avertisment DUR

Ea a explicat că în contextul îngrijorării provocate de efectele negative ale acestor modificări, a fost decisă suspendarea activităţii de judecată în perioada 19.12.2017-22.12.2017, în intervalul orar 11.30 – 12.30, anunță News.ro.

Magistraţii din mai multe judeţe şi din Capitală au protestat luni faţă de modificarea legilor Justiţiei şi faţă de preconizatele modificări ale codurilor penal şi de procedură penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.