Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorul baronilor drogurilor, ASASINAT. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere/ VIDEO

www.dailymail.co.uk
El Chapo

Magistratul mexican care a judecat procesele în care au fost implicați celebrii lideri ai cartelurilor, printre care și El Chapo, a fost asasinat. Bărbatul a fost împușcat mortal, într-un oraș aflat în apropiere de capitala Ciudat de Mexico.

Vicente Antonio Bermudez Zacarias pe numele său, alerga în momentul în care a avut loc atacul. Un bărbat s-a apropiat de el din spate și l-a împușcat în cap. Scenele șocante au fost suprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Citește și: Hillary Clinton, acuzată că a FURAT mobilă și LĂMPI

Magistratul s-a ocupat de mai multe cazuri controversate din Mexic, în care au fost judecați liderii cartelurilor de droguri. Printre aceștia se numără liderului cartelului Sinaloa Joaquin „El Chapo” Guzmez, dar și Miguel Trevino, fostul lider al cartelului Zetas.

Judecătorul în vârstă de 37 de ani a suspendat extrădarea luI El Chapo în Statele Unite, unde este acuzat de trafic de droguri, în timp ce a aprobat extrădarea lui Abigail Gonzalez Valencia, liderul unui alt cartel, cunoscut sub numele de „Los Cuinis”.

Valencia nu era atât de cunoscut înainte să fie capturat, moment în care autoritățile au realizat că acesta avea un rol mult mai important decât se știa. El ar fi oferit trei milioane de dolari mită ca să nu îi apară chipul la televizor, însă oferta a fost refuzată.

Asasinarea judecătorului l-a determinat pe președintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, să susțină o conferință de presă, în cadrul căreia a anunțat că o anchetă va fi deschisă de procurorul general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.