Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorul Cristi Danileț, ieșire SAVUROASĂ după demisia lui Felix Bănilă: 'Dacă pleacă din cauza unui politician, e bine că pleacă'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Cristi Danilet

Judecătorul Cristi Danileț comentează ironic decizia lui Felix Bănilă de a demisiona de la șefia DIICOT după ce acest lucru i-a fost cerut public chiar de șeful statului, Klaus Iohannis.

Citește și: Emilia Șercan aruncă BOMBA: 'Gabriela Ciot, propunerea de rezervă a PSD pentru postul de comisar european, a plagiat un articol științific'

"Văd un șef din sistemul de justiție care pleacă la cererea unui politician spunând că nu are ce să își reproșeze, dar o face totuși ca să nu mai fie presiuni.

Să ne intelegem: Justiția nu e pension de domnișoare. Sunt presiuni de diverse forme în justiție și vor fi intotdeauna. Dar de asta noi, magistrații, avem un statut foarte bun și de invidiat, ca să rezistăm. Iar dacă suntem bine pregătiți și ne exercităm în mod profesionist funcția, nu are de ce să ne intimideze unul care vorbește la televizor.

In concluzie, dacă cineva spune că el este bun, dar că pleacă din cauza presiunilor la cererea unui politician, e bine că pleacă", scrie Danileț pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.