Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecatorul lui Voiculescu ELIBERAT din arest: Daca nu era efectul vinului, nu eram aici

stan mustata

Judecatorul Stan Mustata, acuzat de luare de mita si trafic de influenta, a fost eliberat miercuri din arestul preventiv, masura inlocuita cu arestul la domiciliu. El facea parte din completul de judecata al Curtii de Apel care avea sa judece dosarul ICA in care a fost condamnat Dan Voiculescu la inchisoare.

Pentru a justifica intr-un fel faptele care i se imputa, Stan Mustata le-a explicat procurorilor si judecatorilor ca este un bautor de vin si ca din cauza efectelor vinului nu a realizat pericolul in care se afla, nu a realizat ce ii era cerut sa faca - anume sa intervina in solutionarea dosarului ICA.

"Eu sunt băutor de vin. Mai multe pahare. Alcoolul dezleagă limbile, încălzeşte inimile. (...) Când mergeam să consumăm vin, la grupul sanitar se mai înfiripau discuţii. (...) Seriozitatea dispărea la întâlnirile cu Boraciu. Intram într-o lume fantastică. (...) Cu două săptămâni înainte de Paşte, după ce am băut nişte pahare de vin, Boraciu mi-a zis să soluţionez dosarul ICA, altfel sunt arestat şi lăsat fără pensie. Ceea ce s-a şi întâmplat. Dacă nu aş fi băut, aş fi conştientizat pericolul. Am crezut că era o farsă de-ale lui Boraciu. Dacă nu ar fi fost efectul vinului, nu aş fi fost astăzi aici", a marturisit el judecatorilor despre discutiile purtate cu cel acuzat ca i-a fost complice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.