Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Județul care ia locul Sucevei, în topul infectărilor: 60 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore

coronavirus covid covid-19

Peste 60 de persoane din judeţul Vrancea au fost confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, numărul pacienţilor infectaţi care sunt internaţi fiind, de asemenea în creştere, a informat, miercuri, Prefectura Vrancea.

Astfel, au fost raportate 851 de cazuri de COVID-19 în Vrancea, cu 64 mai multe faţă de ziua precedentă. Numărul total al deceselor cauzate de virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 51, patru dintre acestea fiind confirmate în ultimele 24 de ore.

Citește și: Circ total în USR! O inregistrare a fost ‘scăpată’ în spațiul public: Ciocu’ mic!

"În judeţul Vrancea, în data de 17 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) 760 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În carantină instituţionalizată se află şase persoane. În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 181 de pacienţi (n.r.- cu nouă mai mulţi faţă de ziua precedentă), dintre care şase la secţia ATI de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' Focşani. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 478", a precizat sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor DSP Vrancea, numărul persoanelor depistate cu virusul COVID-19 în judeţ a crescut în ultimele zile din cauza nerespectării măsurilor de prevenţie.

Citește și: Funcție- cheie pentru Niculae Bădălău! Unde a fost împuternicit șef și ce salariu uriaș va avea

"În prezent, în judeţul Vrancea, numărul de îmbolnăviri este în creştere, din cauza nerespectării măsurilor de prevenţie impuse de Ministerul Sănătăţii. S-a înregistrat un număr mare de îmbolnăviri în mai multe localităţi din judeţ, cele mai afectate fiind Slobozia Bradului, Mărăşeşti, municipiul Focşani, Vânători şi Cîmpineanca, cu precizarea că în cazul cazurilor din Vânători şi Cîmpineanca îmbolnăvirea ar putea să se fi produs în Focşani, deoarece foarte multe persoane care au domiciliul în localităţile amintite muncesc sau desfăşoară diverse activităţi în Focşani", a declarat, pentru AGERPRES, directorul adjunct al DSP Vrancea, medicul epidemiolog Janina Lazăr.

Citește și: Lovitură pentru PSD! Artificiul folosit de Guvernul Orban pentru a nu mai avea nevoie de votul Parlamentului în vederea prelungirii stării de alertă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.