Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Județul în care mai multe cadre didactice s-au infectat cu COVID-19, chiar înainte de începerea școlii

Inquam Photos / Octav Ganea
scoala evaluare nationala

Un număr de 12 cadre didactice - profesori, învăţători, educatori, dar şi un angajat din cadrul personalului nedidactic, au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Suceava, până pe 7 septembrie au fost confirmaţi cu SARS CoV 2 doi profesori şi două învăţătoare de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Suceava, doi profesori şi un angajat din rândul personalului nedidactic de la Şcoala Gimnazială nr. 8 din Suceava, două educatoare de la Grădiniţa "Prichindelul" din Rădăuţi, precum şi câte o educatoare de la Grădiniţa "Sf. Ioan" din Suceava şi de la o grădiniţă din oraşul Cajvana.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat Legea care instituie pedepse mai mari pentru furtul de lemn

Totodată, au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru noul coronavirus un profesor de la Liceul Teoretic "Ion Luca" din Vatra Dornei şi un altul de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava.

Testarea RT-PCR pentru depistarea noului coronavirus înaintea începerii anului şcolar a celor 1.950 de cadre didactice şi angajaţi din cadrul personalului nedidactic din unităţile de învăţământ din municipiul Suceava este finanţată de la bugetul local, de către primărie.

Citește și: Robert Turcescu îi desființează pe Vlad Voiculescu și pe Dacian Cioloș: ‘Țineți minte cuplul ăsta, că sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.