Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Județul în care SE POATE: Numărul accidentelor cu morți a scăzut cu 30% în anul 2021

oradesibiu.ro
accident sibiu

România e fruntașă în UE când vine vorba de accidente cu morți. Graba șoferilor, multitudinea de rable din trafic, drumurile de proastă calitate, viteza, oboseala sau consumul de alcool sunt pe lista cu factori care generează accidentele grave în care mor mii de români anual. În Timiș însă numărul accidentelor grave s-a redus substanțial în acest an.

Menționăm că pe raza județului Timiș în primele 6 luni ale anului 2021 au avut loc 51 de accidente rutiere soldate cu 17 persoane decedate și 40 rănite grav, comparativ cu perioada similară a anului trecut când s-au produs 79 de accidente de circulație soldate cu 27 de persoane decedate și 63 rănite grav.

Desi cifrele sunt pe scara descendentă, noi recomandăm în continuare tuturor participanților la trafic să manifeste o atenție deosebită în trafic, să nu se mai grăbească deoarece timpul pe care îl câștigă este infim, raportat la repercusiunile nerespectării regulilor rutiere.

Având în vedere că este perioada sezonului estival și cetățenii se grăbesc să ajungă la destinațiile alese pentru a-și petrece vacanța, noi transmitem că politiștii rutier vor fi la datorie și vor fi efectuate zilnic acțiuni pe principalele artere din județul Timiș pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente.

Foto: Arhivă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.