Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juergen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a fost suspendat din cauza manifestărilor de la Manchester City

thisisanfield.com
Jürgen Klopp

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, va lipsi de la meciul de sâmbătă din Premier League cu Southampton, după ce Federația de Fotbal a dictat o suspendare a acestuia, după ce germanul s-a certat cu arbitrul asistent, în timpul meciului câștigat luna trecută împotriva lui Manchester City.

Klopp a primit un cartonaș roșu pentru că l-a admonestat verbal pe oficialul meciului după ce atacantului Mohamed Salah i s-a refuzat o lovitură liberă la finalul reprizei a doua pe Anfield, în meciul câștigat de Liverpool cu 1-0, pe 16 octombrie, conform Mediafax.

Klopp, care ulterior și-a cerut scuze pentru izbucnirea sa, fusese inițial amendat cu 30.000 de lire sterline, după ce mai primise o avertizare pentru comportament necorespunzător. Federația engleză a făcut apel împotriva pedepsei acordate de o comisie independentă de reglementare.

„Ca urmare, managerul FC Liverpool a fost suspendat de pe banca de rezerve pentru un meci cu efect imediat... și avertizat în ceea ce privește comportamentul său viitor", a precizat FA într-un comunicat.

Liverpool ocupă locul opt în clasament, cu 19 puncte din tot atâtea meciuri, în timp ce Southampton este pe locul 18, cu 12 puncte, având un meci în plus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.