Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juergen Klopp: 'L-am fi putut ajuta mai mult pe Maradona'

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

"L-am fi putut ajuta mai mult pe Diego Maradona", a declarat vineri antrenorul echipei Liverpool, Juergen Klopp, la două zile după moartea legendarului fotbalist argentinian, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, după o luptă îndelungată cu alcoolismul şi dependenţa de droguri. Decesul celui care a fost socotit unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile a fost urmat de un val de emoţie şi de numeroase omagii.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

"Viaţa lui arată cât de plăcut poate fi totul când eşti un fotbalist de clasă mondială şi cât de greu poate fi în acelaşi timp", a spus Klopp. "A fost un personaj foarte impresionant. L-am întâlnit o dată şi, pentru un jucător de nivel meu, a fost ca şi cum l-aş fi întâlnit pe Papă. Sincer să fiu, a fost ceva cu adevărat deosebit", şi-a amintit el.

"Va lipsi fotbalului, mie îmi va lipsi. Iar când vedem reacţiile din lumea întreagă, îmi spun că dacă ne-am fi arătat dragostea pentru el fără să ne dorim să facem un selfie, doar arătându-i pur şi simplu respectul pe care-l merita cât timp trăia, cred că l-am fi putut ajuta", a adăugat tehnicianul german.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.