Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julen Lopetegui ar putea părăsit echipa FC Sevilla, chiar dacă va reuşi să-i asigure prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor

Gazeta de Sud
Julen Lopetegui

Presa spaniolă a scris că antrenorul Julen Lopetegui ar putea părăsit echipa FC Sevilla, chiar dacă va reuşi să-i asigure prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, conform news.ro.

Marca notează că favorit să-l înlocuiescă pe Lopetegui este Diego Martinez, care a mai lucrat în cadrul clubului andaluz între 2010 şi 2017, la echipele secundare, la formaţia de tineret şi ca asistent la prima echipă în mandatul lui Unai Emery.

Martinez, 41 de ani, a mai antrenat ca principal pe Osasuna şi Granada.

Despărţirea de Lopetegui ar putea părea surprinzătoare, ţinând cont că echipa este la numai un punct de asigurarea locului de Champions League pentru a treia oară la rând,

Însă ambiţiile clubului din Sevilla erau mai mari, după ce în iarnă formaţia părea că este capabilă să lupte pentru un al doilea titlu din istorie, primul din 1946, cu Real Madrid.

Dar de atunci evoluţiile andaluzilor au fost pe o pantă descendentă, Sevilla nereuşind decât patru victorii în ultimele 16 jocuri.

În plus, formaţia lui Lopetegui a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a ocupat locul 3 într-o grupă accesibilă, cu Lille, RB Salzburg şi Wolfsburg. A urmat un alt eşec, eliminarea din Liga Europa în faza optimilor de finală, în urma unei duble cu West Ham United.

Tehnicianul de 55 de ani, fost selecţioner al Spaniei, este la Sevilla din vara anului 2019 şi mai are doi ani de contract. În primul sezon, echipa antrenată de Lopetegui a câştigat pentru a şasea oară Liga Europa, singurul trofeu din palmaresul spaniolului.

FC Sevilla joacă, duminică, de la 20.30, în deplasare, cu Atletico Madrid, un meci important pentru stabilirea ultimei ocupante a podiumului din LaLiga, penultimul din acest sezon. Atletico este pe locul 3, cu 67 de puncte, iar adversara sa, pe locul 4, cu 66 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.