Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julian Alaphilippe a câştigat Turul ciclist al Marii Britanii

ciclism

Rutierul francez Julian Alaphilippe (Quick-Step) a câştigat, duminică, Turul ciclist al Marii Britanii, la capătul celei de-a opta etape, lungă de 77 km, pe străzile Londrei, câştigată la sprint de australianul Caleb Ewan (Mitchelton-Scott), scrie Agerpres.

Alaphilippe (26 ani), care a preluat tricoul verde de lider în etapa a şasea, a confirmat forma sa de graţie din 2018, păstrându-şi avansul de 17 secunde din clasamentul general faţă de al doilea clasat, olandezul Wout Poels (Team Sky), şi de 33 de secunde faţă de ocupantul locului al treilea, slovenul Primoz Roglic (LottoNL-Jumbo).

Citește și: Zinedine Zidane se gândește la o revenire pe banca tehnică: 'Sunt sigur că nu va mai trece mult timp până voi reveni la antrenorat'

Britanicii Geraint Thomas, câştigătorul Turului Franţei, şi Chris Froome, cvadruplu campion în Marea Buclă, au ocupat locurile 36, respectiv 85. 

În etapa a opta, Caleb Ewan a fost cronometrat în 1h38min33sec, fiind urmat în acelaşi timp de columbianul Fernando Gaviria şi de germanul André Greipel. Alaphilippe a sosit al 13-lea, în acelaşi timp cu învingătorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.