Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane se gândește la o revenire pe banca tehnică: 'Sunt sigur că nu va mai trece mult timp până voi reveni la antrenorat'

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane nu poate sta prea mult timp departe de sportul care l-a consacrat. Fostul antrenor al Reginei Europei, Real Madrid, a declarat că se gândește la o revenire pe banca tehnică, scrie Mediafax.

"Sunt sigur că nu va mai trece mult timp până voi reveni la antrenorat. Asta este ceea ce îmi place şi asta am făcut toată viaţa mea, am fost implicat în fotbal", a spus Zidane, citat de TVE.

Au trecut 102 zile de când Zinedine Zidane s-a despărţit de Real Madrid, iar în ultima perioadă s-a vorbit despre tehnicianul francez că l-ar putea înlocui pe Jose Mourinho la Manchester United.

Cu o lună în urmă, L'Equipe anunţa că Zidane îşi doreşte un an de pauză, după o perioadă în care a scris istorie la Madrid. În doi ani şi jumătate la Real, Zidane a cucerit trei Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, două Mondiale ale cluburilor, titlul în La Liga şi Supercupa Spaniei.

Citește și: Dorinel Munteanu: Budescu, la calitatea pe care o are, nu are cum să lipsească din echipa de start. Nu poate ajuta echipa naţională din postura de rezervă

Nu toată lumea l-a iubit însă pe Zidane, pe "Santiago Bernabeu". Dani Ceballos a vorbit despre puţinele şanse pe care le-a avut sub comanda francezului.

"Acest lucru trebuie să fie explicat de Zidane. S-a întâmplat pentru că nu am primit șanse. Am muncit din greu, am încercat să fac totul pe calea ce agrea, dar ajungi într-un punct în care vezi totul imposibil. Am marcat de două ori la Vitoria, iar în următorul meci am jucat un minut. Când trec săptămânile și nu te mai simți important, e mult mai dificil", a spus Ceballos când a fost întrebat de lipsa sa de meciuri sub comanda francezului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.