Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurgen Klopp, manager-ul echipei FC Liverpool, a declarat că urăște să joace pe Stadionul 'Ramón Sánchez Pizjuán' al FC Sevilla

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Jurgen Klopp, manager-ul echipei FC Liverpool, a declarat că urăște să joace pe Stadionul "Ramón Sánchez Pizjuán", care îi aparține echipei spaniole FC Sevilla, potrivit Mediafax.

Declarația lui Klopp vine în contextul în care acesta nu a reușit să o învingă vreodată pe FC Sevilla în cele șapte meciuri directe, indiferent de competiție, teren sau echipa antrenată.

Într-un interviu acordat FIFA și citat de Marca, tehnicianul german a fost întrebat care este stadionul pe care îi place cel mai mult să meargă în calitate de oaspete, însă Klopp a preferat un răspuns diferit: "Nu sunt sigur care e cel mai bun stadion, dar cel pe care urăsc să joc este cel al lui FC Sevilla. Din cauza atmosferei. E un compliment!".

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Jurgen Klopp a avut parte de șapte meciuri în carieră contra formației andaluze. În sezonul 2005/2006, când o pregătea pe Mainz, a înregistrat o remiză pe "Ramón Sánchez Pizjuán" și un eșec pe teren propriu, în Cupa UEFA.

Ulterior, la Borussia Dortmund, scenariul s-a repetat, însă în grupele Europa League, cu o remiză în deplasare și un eșec pe teren propriu.

Cel mai dureros eșec a venit în 2016, în finala Europa League, disputată la Basel, când FC Sevilla s-a impus cu 3-1. După acest meci, au urmat alte două confruntări Liverpool-FC Sevilla, în grupele Ligii Campionilor, ambele încheiate la egalitate, scor 2-2, respectiv 3-3. În ultimul meci, disputat pe terenul formației andaluze, englezii au condus cu 3-0 la pauză, însă au fost egalați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.