Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalist Antena 3, ironii la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi: 'Era de mână cu cineva'

Antena 3

Realizatorul Antena 3 Adrian Ursu a spus, duminică seară, că a fost sunat de o persoană care i-a spus că a văzut-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, în oraș. Reacția acestuia vine în contextul în care procurorul-șef DNA a dispărut din spațiul public, după înregistrările prezentate de Sebastian Ghiță.

“Astăzi m-a sunat cineva pe la ora 16:00. Și mi-a transmis că a văzut-o pe Laura Codruța Kovesi. Care era de mână cu cineva. Se plimbau în zona Perla – Dorobanți. Și nu erau chiar singurei pe lume, ci încă cu patru hăndrălăi după. Acuma, eu am l-am întrebat pe cetățean dacă este sigur că e Laura Codruța Kovesi și omul mi-a zis că este sigur. Acuma, nu știu dacă acesta a fost adevărul, dar e semn bun. Înseamnă că mâine va merge la convocarea la Ministerul Justiției”, a explicat Adrian Ursu, la Antena3.

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, Procurorul General Augustin Lazăr și șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, au fost convocați luni la Ministerul Justiției, unde urmează consultări cu ministrul de resort.

Ministrul Justiției vrea să îi consulte pe cei trei oficiali în legătură cu o serie de proiecte de legi dar și pentru bugetele celor trei instituții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.