Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalist plecat de la Antena 3, salariu de LUX în raiul de la TVR

ziuanews.ro
antena 3

Una dintre mutările interesante de pe piața media a avut loc în urmă cu câteva zile. Realizatorul Antena 3, Ionuț Cristache, a demisionat din televiziune și surse din TVR susțin că acesta va ajunge la televiziunea națională.

Ionuţ Cristache va prezenta o emisiune de dezbatere cu profil politic și social, difuzată la o oră de maximă audiență. Emisiunea urmează să se suprapună cu campania electorala pentru alegerile parlamentare. Ionuț Cristache a spus că decizia de a pleca de la Antena 3 a fost a lui și că a făcut acest lucru fără resentimente, în manieră amiabilă.

În ciuda faptului că pleacă de la o televiziune privată la una de stat, Cristache va avea un salariu de lux. Conform surselor noastre din TVR, Cristache va câștiga in jur de 12.000 de lei pe lună (120 de milioane).

Citește și: O vedetă de la Antena 3 şi-a dat DEMISIA: Unde a plecat 'COȘMARUL' lui Traian Băsescu

Cristache a devenit cunoscut datorită clinciurilor pe care le avea cu președintele Traian Băsescu, în timpul conferințelor acestuia de la Cotroceni. El a avut și probleme în cariera sa, fiind tras pe linie moartă în Antenă. Cristache a prezentat un material în care spunea că șeful STS, Marcel Opriș, ar fi în spital la Viena, însă în mai puțin de o oră de la prezentarea materialului, Opriș a apărut la Parlament. În urma evenimentului, Cristache a fost scos din rândul reporterilor Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.