Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista Andreea Esca își face hotel la Cluj-Napoca

Andreea Esca

Andreea Esca a început să investească în imobiliare. Jurnalista a primit acceptul din partea autorităților pentru construirea unui hotel la Cluj-Napoca.

Pentru a putea construi hotelul o să fie demolate câteva clădiri existente, astfel încât reabilitarea să fie conform planului. Suprafața totală a terenului este de 439 mp. Hotelul nu va avea parcări.

„Proprietarii doresc demolarea corpului de clădire construit de-a lungul limitei de proprietate din est și care parazitează zidul de împrejmuire, eliberând astfel o porțiune de teren care va asigura iluminat, aerisire și o impresie generală mai bună pentru restul dezvoltării. Pe calcanul de pe latura vest se va construi un etaj nou și mansardă peste corpul subsol și parter existent, într-o manieră care va păstra intacte bolțile de cărămidă ale încăperilor existente. Pe latura din sud se va construi un corp îngust și înalt pentru scara principală de acces la noul etaj. De aici o altă scară dedicată va urca la mansardă. La fiecare nivel se va amenaja un apartament (3 apartamente în total), iar la subsol boxe de depozitare. În cadrul lucrărilor clădirea propusă va căpăta o înfățișare nouă, goluri de la parter vor fi păstrate sau închise, iar golurile părților noi vor fi într-o compoziție armonioasă cu acestea. În mare se va respecta arhitectura zonei și imaginea clasică. Acoperișul nou va fi cu panta 380 și vor fi două lucarne pentru iluminarea corespunzătoare a mansardei. De asemenea vor fi ferestre de mansardă. Acoperișul casei scării principale este în corelație cu propunerea pentru dezvoltarea de pe Fortăreței nr. 4 ilustrat în P.U.D. aprobat cu H.C.L. nr. 958/28.11.2017, de la care preia cota cornișei și silueta acoperișului”, spun arhitecții consultați de STIRIDECLUJ.RO.

Citește și: Valeriu Gheorghiță SCOATE AȘII din mânecă: VEDETELE chemate să convingă românii să se vaccineze .

Reacția lui Emil Boc: „Cine? Esca? Spuneți-i că o salutăm de la Cluj? Sper să se mute la Cluj, o așteptăm. Avizăm pozitiv, cu rezerva să fie tranșată problema cu serviciul Juridic. Cred că proiectul este de calitate, nu este nicio îndoială, curțile interioare dau farmec zonei centrale”, a spus Emil Boc, potrivit media9.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.