Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistă BBC: Regina Elisabeta a II-a a decedat

O jurnalistă a postului public britanic BBC va fi vizată de o procedură disciplinară după ce a difuzat din greşeală prin Twitter un mesaj fals despre moartea reginei Elisabeta a II-a, în timpul unui exerciţiu privind procedurile de lucru în cazul decesului monarhului.

Jurnalista BBC Ahmen Khawaja a difuzat pe propriul cont de Twitter mesajul: "Regina Elisabeta a fost transportată de urgenţă la Spitalul «Regele Edward al VII-lea» din Londra. În scurt timp va fi transmis un comunicat oficial". După scurt timp, jurnalista de la BBC News a transmis un alt mesaj: "Regina Elisabeta a decedat", scrie mediafax.ro.

Ulterior, reporterul a şters mesajele, precizând că a fost vorba de o "alertă falsă". Ulterior, ea a revenit cu precizări: "Telefonul a fost lăsat nesupravegheat acasă... Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva!".

BBC a prezentat scuze pentru incident, admiţând că s-a produs în cursul unui exerciţiu privind procedurile protocolare pe care postul public de radioteleviziune britanic trebuie să le aplice în cazul decesului reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 89 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.