Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista de la România TV care i-a avut invitați pe Orban și Nicușor Dan: Cui sa raspund mai inainte. Celor de la SPP care ma anuntau de izolarea premierului

Simona Gheorghe

Ludovic Orban a decis să se auto-izoleze, după ce jurnalistul Silviu Mănăstire, în a cărui emisiune fusese săptămâna trecută, a fost confirmat cu COVID-19 să se izoleze. Ulterior, aceeași decizie a luat-o și Nicușor Dan, noul primar al Bucureștiului, care a fost și el în emisiunea jurnalistului de la B1 TV, după prezența lui Orban.

Însă, duminică seara, cei doi au fost invitații Simonei Gheorghe, de la România TV. Luni, când s-a aflat că Mănăstire este infectat, iar Orban și Nicușor Dan s-au autoizolat, jurnalista de la televiziunea de știri a fost sunată de SPP, dar și de medici și colegi. Gheorghe a relatat, luni seara, cum ”isteria in pandemie duce la nebunie”.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

”Isteria in pandemie duce la nebunie! Aseara am avut emisiune cu premierul Orban si cu Nicusor Dan. Am purtat masca tot timpul, mai putin cand am ajuns in platou. Distanta intre mine si ei era peste 3 m, intre ei doi un metru jumate. Dupa emisiune primesc sms: Manastire are corona. Orban fusese la el in emisiune. Bun, ma gandesc ca nu au stat bot in bot. Purtand masca si păstrând distanta, nu imi fac griji. Pai dimineata incepe isteria: rude, prieteni, cunoscuti, apropiati suna... Cui sa raspund mai inainte. Celor de la SPP care ma anuntau de izolarea lui Orban? Ma suna colegi, apoi doctori: hai sa te testezi! Trebuie sa te izolezi! Unii ma intrebau: ai febra? Doamne, Doamne...Cea mai tare a fost faza: iti trimit un megatest pe care sa il poti face acasa, sa nu spui nimanui! Toti o sa trecem prin virusul asta mai devreme sau mai tarziu. Keep calm!”, a povestit Simona Gheorghe.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.