Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista Digi 24 care se adăpostea de bombe printre bicicliști a explodat

reporter Digi 24

Jurnalista Digi24 Cristina Cileacu îl critică fostul premier al României Victor Ponta. După ce clipul cu ea ascunzându-se de bombe printre mai mulți bicicliști care circulă liniștiți a ajuns viral, jurnalista a luat foc. Primul pe care l-a atacat public a fost Ponta, pe care îl acuză că se ascunde la căldurică!

"Moment penibil cu un politician, Victor Ponta, care consiliaza premierul tarii (coincidenta, mai avem si nume asemanatoare, eu si premierul vizitator de Israel altfel si preocupat de razboi, Marcel Ciolacu)

Vezi și: Victor Ponta îi cere demisia jurnalistei Digi 24 care se adăpostea de bombe printre bicicliști

Victor Ponta poate se pune pe burta intr-un zbor spre Tel Aviv. Il voi astepta personal la aeroport ca sa fiu sigura ca ajunge in niste zone speciale din Israel. Una dintre cele mai mari dorinte ale mele este sa vad niste barbatusi din astia tari in gura, cum se manifesta cand aud ca le zboara bombele pe deasupra capului.

Va bagati, dle Ponta?

Pana decideti sa va ridicati de pe burta din propria casa, daca tot sunteti in pozitia respectiva, cautati videoul in care intreaga delegatie a cancelarului Germaniei nimereste intr-o alarma, pe Ben Gurion. Se remarca foarte simplu ca unii se intind pe jos si altii doar se ghemuiesc sau raman in picioare.

De altfel, atacuri in care populatia raspunde dupa cum considera, se difuzeaza intr-una pe televiziunile din toata lumea.

Cand iese la suprafata adevarata ta natura, cea de mincinos adica, ignori faptul ca pe fundalul transmisiei mele se aud clar alarma si bombardamentul si ca, in caz de atac, faci fix ce am facut eu, daca ai o minima idee despre securitate.

Postati doar ce da bine, ca sa aiba lumea ce comenta.

Cand o sa vreti sa invatati cu adevarat ce inseamna comunicare profesionista, cautati-ma.

Sper sa va revad la vreo receptie diplomatica, pe unde "vindeti" vise comerciale celor care inca sunt suficient de politicosi sa mai stea de vorba cu un "consigliere cu reputatie de evitat". Pana atunci, jos postarile de pe reputatia celor care muncesc pe bune, nu primesc cadouri de la partid", a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.