Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu, acuzaţii incendiare după procesul lui Dragnea: 'DNA a trântit meciul'

 Ioana Ene Dogioiu

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu, senior editor al publicaţiei ziare.com, afirmă că Direcţia Naţională Anticorupţie a "trântit meciul" la termenul de luni, 15 aprilie, a procesului lui Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive.

"Am o singura dilema: azi in procesul lui Dragnea DNA a trantit meciul cu intentie sau dintr-o monumentala prostie? Ca de trantit, e trantit", scrie jurnalista pe Facebook.

Afirmaţia jurnalistei vine după ce procurorul de şedinţă, la termenul de luni, a ridicat două excepţii de neconstituţionalitate în legătură cu prevederile art. 29 din Legea 78/2000 şi art.174 din Codul penal, fără a cere însă amânarea procesului. Judecătorii au admis solicitarea avocaţilor, iar procesul a fost amânat cu o lună.

CITEȘTE ȘI: Risc de CANCER: La ce temperatură trebuie băut ceaiul şi de ce

Pe 21 iunie 2018, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în dosarul DGASPC Teleorman, care vizează angajarea fictivă a Adrianei Botorogeanu şi Anisei Niculina Stoica. 

Potrivit procurorilor, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul PSD Teleorman. 

DNA susţinea că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea coordona şi controla activitatea DGASPC Teleorman, instituţie în cadrul căreia au fost încadrate Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. 

Procurorii afirmau că Liviu Dragnea a determinat-o pe Anisa Niculina Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. 

Dragnea mai este acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

CITEȘTE ȘI: Desertul ideal când vrei să slăbeşti: Negresă cu avocado/ REŢETĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.