Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista Nadina Ioana Dogioiu: Nicuşor Dan a anulat un interviu video

 Ioana Ene Dogioiu

Ultima săptămână de campanie electorală în Bucureşti aduce o situaţie strânsă, astfel că unii candidaţi preferă doar ieşirile controlate. Jurnalista Nadina Ioana Dogioiu, de la spotmedia.ro (ex-ziare.com) dezvăluie că Nicuşor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primăria Capitalei, a anulat interviul pe care trebuia să i-l acorde.

"Vă invit mâine să citiți pe SpotMedia.ro un interviu cu Traian Basescu, primul pe care l-a acceptat vreodată cu mine. Un interviu fair, fară piste false, despre politică, Petrov și program. Ce cred eu s-a întâmplat în campania asta? Carnasierul politic, cel mai mare pe care l-a cunoscut România, dormita la soare la final de carieră. A fost zgândărit, s-a ridicat și apoi a simțit miros de sânge politic care a funcționat ca adrenalina pe venă: "Eu nu mai sunt ce am fost, știu asta foarte bine, dar nici nu sunt de lepădat". Dacă îl lăsau să doarmă, Nicușor Dan era deja primar. Și încă ceva, mâine ar fi trebuit să am, împreună cu Emilan Isăila, un interviu video pe care Nicusor Dan l-a anulat", scrie Nadina Ioana Dogioiu pe Facebook.

Decizia lui Nicuşor Dan vine în contextul în care jurnalista Nadina Ioana Dogioiu nu l-a menajat pe candidatul PNL-USRPLUS după apariţia înregistrării în care acesta intervenea la Primăria Sectorului 4 pentru un afacerist controversat care îşi construite un restaurant într-un parc. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.