Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistul Claudiu Popa scapă de dosarul în care era acuzat de deținere de droguri pentru consum propriu: DIICOT renunță la cercetări

diicot3

DIICOT a dispus renunțarea la urmărire penală în dosarul în care Claudiu Popa, jurnalist Realitatea Tv, era cercetat pentru deținere de droguri în vederea consumului propriu, potrivit Realitatea.net.

"Renunțarea la urmărirea penală față de suspectul Popa Claudiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 republicată.

Clasarea cauzei sub aspectul savarșirii infracțiunii de trafic ilicit droguri de risc, prev. de art. 2 alin . l din Legea nr. I 43/2000

Sesizarea judecatorului de camera preliminară de la Tribunalu Ilfov, in vederea confirmarii renuntarii la urmarire penala dispusă prin prezenta ordonanta, sens în care, un exemplar al ordonanței, verificata potrivit art 318 alin. (10) din Codul de procedura penala, și dosarul cauzei se transmit în termen de 10 zile de la data emiterii ordonanței judecatorului de cameră preliminara de la Tribunalul Ilfov.

Citeste si Guvernul a schimbat modul de ocupare a posturilor universitare: Evaluatorii pot primi servicii de la candidați. Funcțiile nu trebuie să fie scoase la concurs

Se stabilesc cheltuieli judiciare în cuantum de 600 lei, în sarcina suspectului Popa Claudiu Constantin.

Ordonanța se comunică, în copie, suspectului Popa Claudiu Constantin", se arata n ordonanta procurorilor, arata sursa citata.

Claudiu Popa și partenera acestuia, Emma Zeicescu, au fost puși sub învinuire de DIICOT la începutul lunii octombrie. Odată cu această decizie, conducerea postului de televiziune a decis retragerea de pe post a jurnalistului până la finalizarea anchetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.