Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justiția braziliană a ordonat eliberarea fiului lui Pele

www.agerpres.ro
Pele fiu

Tribunalul superior de justiție al Braziliei (STJ) a decretat, miercuri, eliberarea fiului legendarului fotbalist brazilian Pele, Edson "Edinho" Cholbi do Nascimento, condamnat joi la aproape 13 ani de închisoare pentru spălare de bani, informează AFP.

Serviciul de presă al STJ a explicat că, potrivit deciziei judecătorului Antonio Saldanha Palheiro, fostul portar și antrenor va putea rămâne în libertate atât timp cât va fi judecat recursul înaintat de avocatul său cu puțin înainte de plasarea în detenție.

Edinho se predase autorităților vinerea trecută, pentru a-și ispăși pedeapsa.

Citește și: ȘOC la Barcelona: Luis Enrique a anunțat că pleacă la vară

Fiul "Regelui Pele" a fost condamnat la finele lunii mai 2014 de către un tribunal de primă instanță din Santos la 33 de ani de închisoare pentru spălare de bani obținuți din traficul de droguri.

Edinho a făcut apel la condamnare. Justiția a decis, joi, să-i confirme vinovăția, reducându-i totodată pedeapsa la 12 ani și 10 luni.

Fiul lui Pele a respins însă toate acuzațiile, afirmând că singura legătură cu traficanții era în calitate de consumator de droguri.

Acuzat în baza unor înregistrări telefonice, el a fost arestat pentru prima oară în 2005 în cursul unei operațiuni polițienești de anihilare a unei importante rețele de trafic de droguri, anunță Agerpres.

Tatăl său, Edson Arantes do Nascimento, celebrul "Pele", are șapte copii. Considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, el a fost de trei ori campion mondial cu echipa Braziliei (1958, 1962 și 1970).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.