Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justiție made in România: Interlopul care i-a înjunghiat pe baschetbaliștii americani a fost ELIBERAT și plasat în arest la domiciliu

Daniel Gabriel Husein

Principalul inculpat în dosarul violențelor dintr-un club din Brăila, în interiorul căruia au fost înjunghiați doi baschetbaliști americani, a fost eliberat din arest preventiv. Curtea de Apel Galați a admis, vineri, contestația formulată de inculpat și a decis să-l plaseze în arest la domiciliu.

Daniel Gabriel Husein, principalul inculpat în dosarul violențelor produse anul trecut într-un club brăilean, în interiorul căruia au fost înjunghiați doi baschetbaliști americani, a fost eliberat din arestul preventiv, informează mediafax.ro.

Citește și: Un cunoscut politolog profețește dezastrul pentru USR-PLUS! Dan Barna nu-l va bate pe Klaus Iohannis

Curtea de Apel Galați a admis, vineri, contestația formulată de inculpat și a decis să-l plaseze pe Husein, cunoscut sub numele de Dasaev, în arest la domiciliu.

Decizia instanței este definitivă și trebuie pusă în aplicare de îndată, aceasta vizându-l pe Dasaev și pe un alt inculpat în dosar.

Citește și: Prima ieșire în Capitală a Elenei Udrea! Cum a fost surprinsă fostul ministru al Turismului

„Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Husein Daniel Gabriel şi Matei Valentin. Desfiinţează în parte încheierea de şedinţă din data de 05.07.2019 pronunţată de Tribunalul Brăila în dosarul nr. 369/91/2019/a2, numai în ceea ce îi priveşte pe inculpaţii Husein Daniel Gabriel şi Matei Valentin şi în rejudecare. În baza art. 206 al. 7, art. 222 al. 12 şi art. 242 al. 2 Cod pr. penală înlocuieşte măsura arestării preventive, luată în cauză faţă de inculpatul Husein Daniel Gabriel, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la 19.07.2019 până la 17.08.2019 inclusiv. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului Husein Daniel Gabriel, de sub puterea mandatului de arestare preventivă”, scrie în decizia Curții de Apel Galați.

Daniel Gabriel Husein este inculpat în dosarul atacului violent produs anul trecut, în septembrie, într-un club din Brăila.

Citește și: USR și PLUS s-au înțeles! Cine va intra la rupere la Klaus Iohannis

Procurorii l-au acuzat pe Dasaev că a înjunghiat doi baschetbaliști americani, componenți ai unei echipe din Brăila, în timpul unui scandal izbucnit în club.

La câteva zile după incident, Dasaev a fost arestat preventiv, iar măsura a fost prelungită în fiecare lună.

Citește și: Familia asistentei maternale a explodat în cazul Sorinei: ‘Nu avem justiție, nu avem nimic’

Victimele atacului au fost spitalizate și au solicitat rezilierea contractelor, hotărând să se întoarcă în țara natală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.