Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Bieber este primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonați pe YouTube

Independent.md
Justin Bieber

Justin Bieber este primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonați pe YouTube, arată Smart on Trend, potrivit Mediafax.

Muzicianul a fost descoperit chiar pe YouTube în 2007, când actualul său manager, Scooter Braun a urmărit unul dintre clipurile tânărului Justin. În vârstă de 13 ani în acel moment, Bieber cânta piese consacrate de Usher, Stevie Wonder, Justin Timberlake, Chris Brown și Ne-Yo.

După ce documentarul său lansat pe platforma online a ajuns în peste 97 de țări, cu un prim episod urmărit de 32 de milioane de ori, cântărețul a adunat noi fani.

Citește și: Johnny Depp produce un documentar despre muzicianul punk irlandez Shane MacGowan

În ultimul an, piesele lui Bieber au adunat peste 3 miliarde de vizualizări pe platforma online. Videoclipul piesei ”Yummy”, încărcat la începutul lui ianuarie a adunat nu mai puțin de 150 de milioane de vizualizări într-o singură lună.

Justin Bieber este un cântăreţ şi compozitor canadian de muzică pop şi R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber şi-a lansat primul album oficial, intitulat "My World 2.0", în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe ţări şi pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.