Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Timberlake a fost 'atacat' de un renumit autor de farse, la Săptămâna Modei de la Paris

etonline.com
justin timberlake

Justin Timberlake a devenit cea mai recentă "victimă" a lui Vitalii Sediuk, după ce a fost atacat, la Săptămâna modei de la Paris, de reporterul ucrainean, devenit celebru graţie farselor sale de pe covorul roşu, care au vizat nume mari din showbiz, precum Brad Pitt, Bradley Cooper şi Adele, scrie Mediafax.

Incidentul a avut loc marți, lângă Muzeul Luvru, potrivit tmz.com. Cântărețul și actorul Justin Timberlake era însoțit de soția sa, actrița Jessica Biel, și se pregătea să intre să vadă show-ul casei de modă Louis Vuitton.

Potrivit imaginilor publicate pe rețelele de socializare online, Sediuk a venit din mulțime și l-a prins pe Timberlake de un picior, încercând să îl facă să cadă.

Gărzile de corp ale starului au reacționat aproape imediat, după ce Timberlake s-a zbătut câteva secunde să scape de atacator. Artistul a ținut-o de mână pe soția sa pe tot parcursul incidentului, iar actrița părea foarte surprinsă.

Vitalii Sediuk a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată, un an de consiliere psihologică şi 20 de zile de muncă în folosul comunităţii după ce l-a agresat, în 2014, pe Brad Pitt - lovindu-l cu pumnul în zona feţei - pe covorul roşu, la o premieră. Brad Pitt a obţinut ulterior un ordin de restricţie împotriva lui Vitalii Sediuk.

Citește și: Kylie Jenner s-a despărţit de rapper-ul Travis Scott

Brad Pitt nu a fost însă singura "victimă" a reporterului ucrainean. În același an, la o altă gală, Vitalii Sediuk l-a îmbrăţişat pe Bradley Cooper, apoi ţinându-l de talie, şi-a coborât faţa între picioarele actorului. A încercat să execute aceeaşi glumă şi cu actorul Leonardo DiCaprio, o lună mai târziu.

Vitalii Sediuk a devenit celebru după ce a fost pălmuit de Will Smith, în 2012, fiindcă încercase să îl sărute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului "Bărbaţi în negru 3". Will Smith avea să declare ulterior reporterilor că Sediuk a avut noroc că nu "a încasat un pumn în figură".

Reporterul ucrainean a fost protagonistul unui alt moment insolit în 2013, când a reuşit să intre în zona VIP de la gala de decernare a premiilor Grammy - deşi nu avea acreditare -, a urcat pe scenă în timpul discursului cântăreţei Adele, câştigătoare a premiului pentru "cea mai bună interpretare pop solo", a luat microfonul şi a spus "Te iubesc, Adele".

Înainte de incidentul cu Brad Pitt, Vitalii Sediuk tocmai fusese eliberat de poliţia franceză, după altă farsă, de data aceasta la Festivalul de film de la Cannes. Reporterul a încercat să se ascundă sub rochia vaporoasă purtată de America Ferrera pe covorul roşu, însă actriţa nu a depus plângere împotriva acestuia. Jurnalistul a fost însă concediat de la Ukrainian TV, postul de televiziune pentru care lucra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.